SICRIE

Casa funerara Daniel va pune la dispozitie modele variate de sicrie elegante, luxoase sau economice, dar si pachete funerare rentabile, din care puteti alege in functie de bugetul alocat pentru un astfel de eveniment.

Sicriele pe care Casa funerara Daniel le comercializeaza sunt calitative si sigure, fiind realizate din esente tari de lemn de brad, fag, pin, plop, frasin, stejar, nuc sau mahon.
Casa funerara Daniel comercializeaza si o gama larga de sicrie de lux, cu motive religioase si florale, captusite la interior cu o lenjerie alba de calitate si acoperite cu 2 capace care se deschid independent, astfel incat raposatul sa poata fi vazut la fata de catre rude si apropiati. Aceste sicrie de lux sunt destinate ceremoniilor funerare sofisticate.

Sicriele standard sunt simple, fara modele extravagante, la preturi accesibile, dar realizate cu aceeasi atentie cu care sunt lucrate si cele de lux. Sunt potrivite pentru ceremoniile funerare modeste sau restranse.
Puteti alege un sicriu si in functie de nuatele pe care le preferati: alb, negru, bej, brun, bronz, degrade, burgundy sau coniac.

Costurile unui sicriu pot varia in functie de lemnul din care este produs, de gama din care face parte si de modelul dorit. De asemenea, Casa funerara Daniel va ofera ajutorul pentru alegerea celui mai bun raport calitate-pret pentru dumneavoastra.


In continuare va prezentam mai multe modele de sicrie comercializate de catre Casa funerara Daniel.
Galerie foto sicrie